Ny ordförande 2015

Hej alla medlemmar i Eksta fiberförening.

Mitt namn är Tomas Ahlström och det var jag som blev invald som ordförande i Eksta fiberföreningen vid årsmötet 10 maj. Jag vill be om ursäkt för att jag missade årsmötet, jag missuppfattade vilket datum som gällde vilket jag tycker var väldigt tråkigt.

För er som inte känner mig sedan tidigare så följer här en kort presentation,

Jag bor i Visby tillsammans med min fru och jag har två döttrar varav en fortfarande bor hemma men helst av allt vill jag vara i vår sommarstuga i Djupvik där jag kan njuta av den vackra omgivningen och umgås med vänner och familj.

Jag jobbar på ett företag som heter Relacom (f.d. Flextronics Network services) med process och verksamhetsutveckling. Företagets inriktning är service och installation av telekommunikation vilket bl.a. innefattar Fiberutbyggnader runt om i Sverige.

Jag har träffat de övriga i styrelsen för första gången och diskuterat igenom deras erfarenheter av de gångna åren samt läst protokollet från årsmötet så har det utkristalliserats två punkter som jag kommer att fokusera på:

  1. Information
  2. Rutiner och uppföljning kring funktion och tillgänglighet i nätet.

Jag har som målsättning att utveckla hemsidan som det naturliga gränssnittet för informationsspridning.

Jag kommer att fokusera på att få ett effektivt och tydligt samarbete med våra leverantörer av funktioner och tjänster. Tanken är att det skall leda till ökad tillgänglighet och snabbare och effektivare analys, felsökning och åtgärd vid problem.

Väl mött

Tomas Ahlström