Fortsatt medlemskap Fibernät Gotland

Eksta Fiber är välkomna att fortsatt vara medlem i paraply organisationen Fibernät Gotland.

Vi erbjöd oss att avsluta vårt medlemskap genom att begära urträde som en konsekvens  av att Eksta Fiber inte kunde fullfölja vårt åttagande att tillsätta en resurs för valberedningen för Fibernät Gotland.

Då vi fick ett tydligt svar från Fibernät Gotland att de vill att vi fortsatt skall vara medlem trots att vi inte kunde uppfylla våra åtagande har styrelsen beslutat att acceptera erbjudandet. Nedan ser Ni svaret från Fibernät Gotland.

Mvh, Styrelsen

 

Hejsan Eksta fiber

Vi hade ju en diskussion utifrån er begäran om utträde för ett par veckor sedan. Sedan dess har både styrelsen sammanträtt och årsstämman genomförts så jag tänkte återkoppla lite om vad som sagts och beslutats där.

Både styrelsen och stämman var villiga att befria er ifrån uppgiften att utse någon till valberedningen och på inget av mötena tyckte man det var en rimlig konsekvens att en förening ska behöva begära utträde för att man för stunden inte lyckas få fram en person till valberedningen. Till valberedning inför nästa årsstämma utsågs Jan Molinder, Stenkumla samt representanter från Etelhem och Gothem.

Jag hoppas därför att ni kan tänka över er begäran och dra tillbaka den, vi vill gärna ha er kvar i föreningen och få ta del av era erfarenheter på stormöten etc.

Många hälsningar i vårsolen!

Mikael Carlsson
Ordförande Fibernät Gotlan